Activiteiten

Mooi Nederland 2007

De vereniging wil contacten tussen postzegelverzamelaars versterken door het uitwisselen van kennis en ervaring, door het ruilen/verkopen van postzegels of postwaardestukken.

 • Stadhuis - 2 GoudaBeheer en uitgeven van filatelistisch relevante publicaties

  Voor leden van de Vereniging zijn de Michel Catalogus, een UV-lamp en een Signoscoop tegen een kleine vergoeding per week te leen.

 • Maandelijkse ledenbijeenkomsten
  Stadhuis - 4In principe is er elke laatste maandag van de maand (behalve de zomermaanden) een ledenbijeenkomst in De Oostpoort, Aderpolderweg, Gouda. Als deze bijeenkomst op een feestdag valt, wordt met de datum geschoven. De agenda geeft een actueel overzicht.
  Deze ledenbijeenkomsten beginnen om 19.00 uur. Het eerste uur wordt gebruikt voor onderling contact, ruilen/verkopen van postzegels etc.
  Om 20.00 uur begint een formeler deel, waarin plaats is voor een veiling van postwaardestukken en een loterij. De leden krijgen ook de mogelijkheid interessante zaken te presenteren, zoals een (prijswinnende) inbreng in een tentoonstelling, interessante bevindingen rond een poststuk of een deel van hun verzameling.

  De eerstvolgende ledenbijeenkomst is:

  Evenement details:

  • ma
   30
   sep
   2024

   Ledenbijeenkomst

   19:00

   De avond begint met informeel contact. Rond 20:00 u begint deĀ  formele ledenbijeenkomst, waarin een veiling wordt gehouden.
   Verder zal Sandra Smulders, grafisch ontwerper bij Vormgoed, een presentatie houden over het tot stand komen van door haar ontworpen postzegels.

    

  Om een indruk te geven van de inhoud van deze activiteit, wordt hier enige recente verslagen van deze ledenbijeenkomsten getoond.
 • 29 april 2024
  18 maart 2024
  18 december 2023
 • Verenigingsblad
  Stadhuis - 3 Gouda PostElke twee maanden (behalve in de zomermaanden) verschijnt het verenigingsblad Gouda Post. Deze wordt aan alle leden toegezonden. Het blad geeft informatie over het ledenbestand en artikelen van leden over hun postzegelverzamelingen.
  Voorbeelden van deze uitgave zijn te vinden op de pagina Gouda Post.
 • Goudse glazenLidmaatschap KNBF en abonnement Filatelie

  De leden van de vereniging zijn ook automatisch lid van de Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelisten en krijgen maandelijks het tijdschrift Filatelie met nieuws en achtergrondverhalen over nieuwe en oude postzegels.

Als u lid wilt worden van de Vereniging van Postzegelverzamelaars “Gouda”, vindt u verdere