Leden

De leden van de vereniging zijn actief op allerlei terreinen van de filatelie.

Sommige leden doen mee aan tentoonstellingen of laten op een andere manier hun verzameling zien. Andere leden schrijven boeken of dragen bij aan een publicatie over relevante onderwerpen.

Jan van den Brink en Peter Kool hebben aan Kontakt Goudse Post een interview gegeven over hun passie voor het verzamelen van postzegels. Postzegels brengen wereld naar de keukentafel. Klik hier voor het artikel in Het Kontakt Goudse Post van 5 januari 2022.

Rien de Jong heeft samen met Harry Trip een boek geschreven over  “de kleur van postzegels” en de “5 cent ‘bontkraag briefkaart'”. In deze publicatie wordt in het deel over kleur een uitgebreide beschrijving gegeven van de oorzaken van mogelijke kleurverschillen in postzegels als gevolg van de samenstelling van de inkten. Hier vindt u de flyer met informatie over deze publicatie; een bespreking van deze publicatie staat op de site van de Nederlandse Filatelisten Vereniging Skandinavië.

In oktober 2015 heeft de Vereniging haar 80-jarig bestaan gevierd. Via deze link kunt u een selectie van de gemaakte foto’s vinden.